Reserveren Diner

Vanwege het COVID-19 virus vragen wij jouw aandacht voor het volgende:

Onze bedrijfsvoering draait volledig op de richtlijnen van het RIVM en de noodverordening vanuit de veiligheidsregio.

 

Voor jou als gast betekent dit het volgende:

Binnen: Om plaats te kunnen nemen in ons restaurant dien je te reserveren. Dit kan via onderstaande formulier of telefonisch via 033 -461 7377.

Terras: Voor het terras is het niet noodzakelijk om te reserveren. Zou je dit graag willen reserveren dan kan je alleen telefonisch contact met ons opnemen voor de mogelijkheden

 

Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen werken wij met de volgende tijdsvakken:

Lunch:               12.00 tot 15.00
Diner:                17.30 tot 21.00 
Borrel:               De hele dag

 

De algemene richtlijn schrijft voor dat één tafel bezet mag worden door twee personen. Mocht je reserveren voor meer dan twee personen en vorm je geen huishouden dan zal de voorgeschreven anderhalve meter afstand tussen de benodigde tafels gehouden worden.

 

Vorm je een huishouden dan kun je met je volledige gezelschap aan één tafel zitten. Graag vernemen wij dit bij de reservering.Tenslotte vragen wij je tijdens je bezoek de instructies van het personeel en de voorgeschreven richtlijnen omtrent het COVID-19 virus op te volgen. Dit vanwege het waarborgen van je eigen en onze veiligheid.

 

Wanneer je deze reservering definitief maakt, verklaar je dat je geen Corona en/of ziekte verschijnselen heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan jouw bezoek. Wij nemen 1 dag voor je reservering telefonisch contact met je op om de reservering en de corona-checklist met je door te nemen.

 

Graag ontvangen wij jou veilig en gezond bij Hof 1516.